×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Hns en runda från danskt ligaguld: "Känslan är rätt bitter"

1
Hannes "hns" Johansson var en runda från att gräva guld på andra sidan sundet.
I går kväll avgjordes den 16:e säsongen av den inhemska danska ligan Elgiganten Ligaen. I finalen ställdes de två topplagen Lyngby Vikings, med svensken Hannes "hns" Johansson i täten, och Tricked Esport mot varandra.

Något guldfirande för svenskens del blev det dock inte. Trots vinst i första kartan och ledning 18-15 i overtime på andra kartan tappade vikingarna ledningen och förlorade till slut matchen med 2-1.

— Det är självklart kul med silver, men när man gör stolpe ut för guldet så är det något som inte känns helt rätt, säger hns till Fragbite efter matchen.

Att laget bara var en ynka runda från guldet gör besvikelsen efter förlusten extra tung.

— Vi leder ju Inferno med 18-15 och behöver kamma hem en enda runda som CT, men gör två rätt usla rundor direkt och får lov att köra eco den sista overtime-rundan.

— Självklart är det något som sitter i bakhuvudet när man går in i sista kartan att man nyss förlorat en match man verkligen borde vunnit, säger svensken.

Hns har sedan Begrip släppte sin femma för att satsa på webbshop istället spelat tillsammans med det danska laget. Något kontrakt finns inte idag, men svensken letar heller inte aktivt efter något annat lag att spela med.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..