×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Evil Geniuses ryktas bänka tarik — MICHU sägs ersätta

1
Enligt uppgifter till Hltv är det förändringar på gång i Evil Geniuses. Den polska Michał "MICHU" Müller sägs vara klar för laget. Vem som får lämna är just nu lite oklart men de flesta rykten pekar på Tarik "tarik" Celik.
Efter ESL Pro League verkar det hända mycket i CS:GO-scenen. Både Team Vitality och Natus Vincere har gjort förändringar till sitt lag och nu verkar Evil Geniuses vara nästa på tur. Enligt uppgifter till Hltv kommer den polska spelaren Michał "MICHU" Müller att ansluta sig till laget. Det hade tidigare ryktats om att den tidigare Envy-spelaren var på väg till OG men de plockade istället upp Shahar "flameZ" Shushan.

Vem som kommer att få stiga åt sidan för att ge plats åt MICHU är just nu lite oklart. De flesta rykten pekar dock på att det är Tarik "tarik" Celik som kommer att få lämna laget. Han har varit en del av EG sedan de köpte upp NRG Esports CS:GO-lag under sommaren 2019. Han har tillsammans med organisationen lyckats vinna turneringar som ESL One New York 2019 och StarSeries & i-League CS:GO Season 8.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..