×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Sjukaste clutchen någonsin? — Heroic vinner ESL Pro League

1
Sju timmar av Counter-Strike avslutades med en helt sinnessjuk clutch av Casper "cadiaN" Møller. Detta betyder att Heroic är vinnare av ESL Pro League Season 13. Det krävdes alla fem kartor och övertid på två av dem.
Finalen av ESL Pro League Season 13 spelades mellan Heroic och Gambit Esports. Fem kartor skulle av CS skulle bestämma vinnaren och allt startade på Inferno, danskarnas första kartval. Det var dock Gambit som startade starkast genom att få med sig hela elva rundor från sin CT-sida. Men danskarna ville inte ge upp så lätt och trots att de förlorade pistolrundan på sin CT-sida tvingade de kartan till övertid. Den vann de tillslut med 19-17.

Näst på tur var Vertigo. Återigen var det Gambit som var starkast ut genom att vinna de tre inledande rundorna. Heroic kunde efter detta vinna tre rundor för sig själva och det såg ut som ännu en jämn karta kunde vara på g. Men så var dock inte fallet. Det var faktiskt de enda rundorna som Heroic lyckades vinna under Vertigo och Gambit utjämnade matchen till 1-1 efter 16-3 på Vertigo.

Vidare till Heroics andra kartval, Train. Precis som på de två första kartorna så var det ryska laget starkast ut. De vann återigen den inledande pistolrundan samt de två rundorna som följde och kunde med hjälp av detta vinna tio CT-rundor. Heroic kunde dock, likt Inferno, även få denna karta till övertid. Och vilken övertid det blev. Det krävdes hela 54 rundor av CS:GO innan Heroic kunde ta en 2-1-ledning på matchen, 28-26 på Train.

Den fjärde kartan blev Overpass och denna gången kunde faktiskt Heroic få en relativt stark start. De vann de första tre rundorna och var med och kämpade i hela den första halvan, 8-7 till danskarna i sidbytet. De tappade nu pistolrundan men lyckades vinna ett forceköp samt två rundor direkt efter det. Det började nu dofta 3-1 i kartor till Heroic. Men Gambit ville ha en femte karta tappade inte en runda till på Overpass, 16-10.

Sista och avgörande kartan blev MIrage och nu fick äntligen danskarna den starten de sökte. De vann de två första rundorna men tappade tre direkt därefter. Mer än så tappade de dock inte på sin CT-sida och fick alltså med sig 13 rundor till sidbytet. Där vann de nu den andra pistolrundan men förlorade rundan som följde. Det började kännas som att Gambit skulle göra som Heroic och kämpa tillbaka på kartan. Vid ställningen 15-6 till Heroic så valde det danska laget att köra en eco-runda. Tillslut var Casper "cadiaN" Møller ensam kvar mot fyra stycken Gambit-spelare. Han hade endast en P250 och ingen kevlar. Detta spelade dock ingen roll. Den danska ledaren bjöd på en knivkill, en wallbang-frag och två snabba AWP-skott för att säkra ESL Pro League åt Heroic. En av de sjukaste clutcharna någonsin. Har ni missat den går den att se i videospelaren ovan.


3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..