×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Lilmix i samarbete med folkhögskola

1
Den svenska organisationen och folkhögskolan går samman för att bygga framtidens esportproffs! Vuxenutbildningen startar i augusti och ansökningstopp är 15 april.
Lilmix inleder ett samarbete med Sommenbygdens folkhögskola. Som elev får man chans att fördjupa sitt kunnande inom spelet CS:GO för att kunna ta sig till nästa nivå. Fysisk träning, näringslära och idrottspsykologi står bland annat på schemat. Efter avslutad kurs får man ett intyg och man får med sig erfarenhet och kunskap som man kan använda i yrkeslivet inom ledarskap, events och Esport.

Lärare för utbildningen är Jesper Eriksson och Sebastian Wikholm men man kan även räkna med att flera Lilmix-spelare kommer att närvara under kursens gång. Kursstart är 19 augusti och ansökningen stänger den 15 april. Är man minst 18 år och intresserad att läsa mer om kursen som pågår under 1-2 år besöker man Sommenbygdens hemsida för att läsa hur man anmäler sig.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..