×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL

Fnatic helt chanslösa — förlorar mot Endpoint

1
Det blev inte en bättre andra dag för Fnatic i ESL Pro League. De ställdes mot Robin "robiin" Sjögren och hans Endpoint och hade inte mycket att säga till om. Det helsvenska laget förlorade matchen med 2-0 i kartor och en plats i slutspelet ser nu väldigt osannolik ut.
Både Fnatic och Team Endpoint förlorade sina öppningsmatcher i ESL Pro League och det betydde därmed att ett av dessa lagen skulle landa på två förluster efter dagens möte mot varandra. Matchen startade på Endpoints kartval, Inferno, och det var även de som startade starkast. De lyckades vinna hela nio rundor medan de bara tappade en. Efter detta kunde Fnatic snygga till resultatet lite och få med sig fem rundor till sidbytet. Väl där så var det fortfarande Robin "robiin" Sjögren och kompani som var det starkare laget. Fnatic lyckades endast vinna två vapenrundor på sin T-sida och det var det på grund av storspel från Maikil "Golden" Selim, 16-9 till Endpoint.

Näst på tur var svenskarnas val av karta, Overpass. Denna gången kunde de få en något bättre start med att vinna deras första pistolrunda i matchen samt rundan som följde. Endpoint svarade dock snabbt och vann tre raka rundor för sig själva. Det såg ut som att Fnatic efter detta kunde ta kommando över matchen med Endpoint svarade återigen och gick vinnande ur halvan med 9-6. Fnatic vann även den andra pistolrundan men då Endpoint fick en plant valde de att köpa fullt och säkra rundan som följde. Med hjälp av detta kunde de snabbt ta sig till 13 rundor. Fnatic kämpade tillbaka lite men efter en otroligt kaotisk runda på B-siten kunde Endpoint säkra både 14 och 15. Efter detta hade Fnatic inga pengar och Endpoint säkrade 2-0-vinsten efter 16-11 på Overpass.


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..