×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Bedrövlig inledning av fnatic i Pro League — fortsätter imorgon med svenskmöte

1
Efter den totala besvikelsen i IEM Katowice, var förhoppningen att Fnatic skulle revanschera sig i ESL Pro League. De fick det dock hett om öronen direkt från start, när de blev mer eller mindre överkörda av Team Liquid under den första omgången av den sista gruppen.
Grupp D är nu igång i ESL Pro League. Det är också den sista gruppen att spelas innan slutspelet. Det finns mycket intressant för de svenska fansen att följa i Grupp D, då den innefattar lag som Fnatic och Team Endpoint med svenske Robin "robiin" Sjögren i laget. Team Endpoint mötte Virtus.pro i den första matchen under torsdagen. Trots bra spel från just robiin, var Virtus.pro ett eller kanske två nummer för stora, och vann matchen med enkla 2-0 i kartor.


Fnatic inledde sin resa i ESL Pro League mot Team Liquid. Den första kartan, Overpass, visade stunder av jämt spel och en del ljusglimtar från Fnatic och kanske i synnerhet Freddy "KRiMZ" Johansson, men ganska snabbt skulle Team Liquid ta kontroll över matchen. Team Liquid kunde till slut vinna Overpass med relativt övertygande siffrorna 16-11. Den andra kartan Vertigo blev en riktig asfaltering från nordamerikanernas sida. Fnatic kom aldrig in i den andra kartan och Team Liquid vann till slut matchen med betryggande siffror.


Imorgon fortsätter Grupp D och då är det svenskmöte som gäller. Passligt till lunch, kl. 12.00, möts Fnatic och Team Endpoint. Matchen kan följas på twitch.tv

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..