×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Stora besvikelsen — ESL tvungna att tänka om

1
Större delen av 2020 fick turneringarna spelas helt online på grund av den rådande pandemin. ESL Pro League var tänkt att avgöras på Malta men kommer att avgöras helt online.
Den 13:e säsongen av ESL Pro League var tänkt att avgöras offline på Malta. Arrangören har nu offentliggjort att säsongen kommer att spelas helt online. De på grund av de restriktioner och karantänregler som fortfarande finns i hela Europa. Alla 24 deltagande lag kommer att spela hemifrån eller från bootcamp-faciliteter. Lagen gör upp om totala summan på 750 000 dollar, vinnaren får även plats i BLAST Premier: Global Final 2021 som har 1 miljon dollar i prispotten.

Arrangören har även avslöjat slutspelsschemat. De fyra grupperna spelas under mars månad och play-in samt slutspelet spelas i början av april. Ninjas in Pyjamas delar grupp med Team Vitality, G2 Esports, Mousesports, Faze Clan och ENCE Esports. Fnatic och Robin "robiin" Sjögrens Team Endpoint delar grupp tillsammans med Astralis, Team Liquid, Virtus.pro och Evil Geniuses.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..