×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Young Ninjas har hittat ztr:s ersättare — laget än en gång fulltaligt

1
Mer och mer lutar det mot att Erik "ztr" Gustafsson blir en stadigvarande spelare för NiP. Nu har Young Ninjas även hittat en ny femte spelare, en bekanting för de som följt den svenska semielit-scenen.
Det blev ingen längre sejour för Young Ninjas med Erik "ztr" Gustafsson i laget, efter att akademilaget offentliggjordes i början av året. Efter att ztr till synes bytt upp sig till Ninjas in Pyjamas, har Young Ninjas valt att plocka in Linus "LNZ" Holtäng som deras nya femte spelare. Huruvida detta betyder att ztr blir en ordinarie spelare för NiP förblir oklart, men i och med att Young Ninjas nu plockat in en ersättare, känns det inte osannolikt.

LNZ har senast setts representera svenska talangfabriken Prima Esport tillsammans Fnatic-stjärnan Jack "Jackinho" Ström Mattsson, men innan det har LNZ rört sig i de brittiska kretserna. Innan Prima Esports har svensken bland annat spelat för Wind and Rain och NerdRage. Första turneringen för det nya tillskottet blir Elitserien, efterföljt av Esportal Nordic Invitational.

Young Ninjas
SverigeLinus "LNZ" Holtäng
SverigeLinus "nilo" Bergman
SverigeTim "Mann3n" Isak
SverigeLove "phzy" Smidebrant
SverigeAnton "Sapec" Palmgren


Artikelbild: hltv.org

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..