×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lemondogs med nytt lag — Majorvinnare gör comeback

1
Klassiska organisationen Lemondogs gjorde comeback på cs-scenen under 2020. Laget åkte ur kvartsfinalen i Elitserien och kvalade även in till Fragleague Top Divison. Nu annonserar organisationen sitt nya lag.
Efter att Lemondogs tagit stora kliv framåt under 2020 splittrades laget. Tim "Mann3n" Isak valde att gå till Ninjas In Pyjamas nya projekt Young Ninjas vilket ledde till att Lemondogs dåvarande lineup splittrades. Under tisdagen gick Lemondogs ut med sitt nya lag inför de stundande säsongerna av Fragleague och Elitserien.

Simon "twist" Eliasson som startade sin karriär i Lemondogs drar återigen på sig den svartgula tröjan efter att ha lämnat Ninjas in Pyjamas i början av Februari. Utöver twist gör majorvinnande Andreas "znajder" Lindberg en comeback efter en period utanför toppskiktet av cs-scenen. Andreas "MODDII" Fridh, som inte tillhört en svensk organisation på flera år ansluter också till laget. Jerry "xelos" Råberg och Jonas "hemzk9" Rantamäki är kvar i laget sedan förra året och tar därmed de sista två platserna.

Lemondogs har premiär i kväll, tisdag med sitt nya lag när de möter Young Ninjas i Elitserien. Ett spännande möte där den forna Lemondogsspelaren Mann3n ställs mot sitt gamla lag.

Twist gick under tisdagskvällen ut och förklarade att han inte står under kontrakt hos Lemondogs. Han förtydligade dock att han och de fyra andra trots det kommer spela Elitserien och några andra turneringar tillsammans som en femma

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..