×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Go Bananas släpper sitt lag - Två nya i Begrip

1
Två svenska organisationer gör ändringar i deras CS:GO-sektion. I Begrip har två fått lämna för två mer välkända namn. Go Bananas har valt att gå skilda vägar med sitt lag och spelarna är nu fria at leta efter nytt lag.
Den legendariska svenska organisationen Begrip kom tillbaka i början av 2020 med nya ägare. De presenterade Victor "ALONSO" Alonso, Ludvig "HEAP" Alonso, David "Jayzwalkingz" Kempner, Pontus "PONKUS" Wahlqvist och Olle "spooke" Grundström i deras nya CS:GO-satsning. De lämnade organisationen i juli 2020 samtidigt som organisationen presenterade deras nya logga. För dryga en månad sedan offentliggjorde organisationen att de var tillbaka med en lineup med spelarna Lukas "MistFire" Poromaa,Hannes "hns" Johansson, Maximilian "JMA" Andersson, Andreas "krypt" Naaman och Jonathan "karley" Lundell.

Nu, en månad senare, har krypt och karley fått lämna laguppställningen. De har tagit in Per "Per0N" Norrbin och William "tease" Sid. Per0N fanns med för Vinkelparty i den senaste säsongen av Elitserien, han finns även med i laguppställningen för Vinkelparty när den nya säsongen startar. Tease har nyligen setts spela för denied/megoshort (f.d Valhalla Vikings)

Begrip
Hannes "hns" Johansson
Lukas "MistFire" Poromaa
Maximilian "JMA" Andersson
Per "Per0N" Norrbin
William "tease" Sid

Den svenska organisationen Go Bananas misslyckades att hålla kvar sig i Elitserien. För dryga en månad sedan tog laget in den tidigare Elitserievinnaren Edwin "eddeman" Sazesh. Han tog igl-rollen för det unga laget. Igår, söndag meddelade organisationen på twitter att de valt att gå skilda vägar med spelarna. Detta är dock inte slutet inom CS:GO avslutar organisationen med.

Go Bananas var:
Kevin "pupcake" Henning
Zeid "ZeakON" Gaatur
Leo "k0lty" Häger
David "L9gic" Persson
Edwin "eddeman" Sazesh

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..