×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

SVT skapar TV-serie om CS:GO — söker talangar

3
Sveriges television har offentliggjort att de arbetar med en ny TV-serie om Counter-Strike: Global Offensive. De söker nu talanger som kan delta i programmet där de får chansen att leva och träna som proffs.
SVT har tidigare setts vara aktiva inom den svenska esportscenen. Detta med sändningar på svenska för olika turneringar, ett tag kunde man till och med se lite esport på TV. Nu gör SVT en nysatsning på esport. Första steget blir en ny TV-serie som går under namnet Esportsaga. Programmet ska vara i åtta delar. Där kommer vi att få se talanger leva och träna som proffsspelare med hjälp av en svensk välkänd coach.

Till detta söker nu SVT fem stycken talanger som vill delta i programmet. Då det är en del av SVT:s minoritetsprogram så måste dock talangerna vara finsktalande, detta då mycket av programmet ska vara på finska. Förutom detta måste även de ansökande vara minst 16 år gamla samt bo i Stockholmsområdet.

För de som är intresserade av att ansöka kan maila eller skicka videopresentation till esportsaga@svt.se

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..