×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter avstängningen — Granit Gaming tillbaka med nytt lag i Elitserien

1
Organisationen Granit Gaming blev i september 2019 avstängda från att delta i Elitserien under två säsonger på grund av brott mot regionskraven och osanning från spelarna. Idag presenterar de sitt nya CS:GO-lag som kommer delta i vårsäsongen av Elitserien 2021.
Efter att organisation Granit Gaming, och två av spelarna blev avstängda från spel i Elitserien under två säsonger, valde spelarna att i september 2019 lämna organisationen. Granit Gaming värvade i maj 2020 en femma bestående av spelare från bulgarien. De blev en kort sejour för spelarna som lämnade i augusti. I slutet av 2020 värvade Granit Gaming Jonas "nawbe" Norin som manager för CS:GO-sektionen och fick i uppdrag att hitta ett lag som ska representera organisationen i framtiden.

Idag offentliggjorde Granit Gaming att de funnit ett lag att satsa på. De har värvat AURA som överraskade i slutspelet i Höstsäsongen av Elitserien 2020 där de slutade fyra. Förutom att de kommer delta i vårsäsongen av Elitserien 2021, kan man se laget spela ESEA Main och gruppspelet i Elisa Nordic Championship 2021 – Sweden. De delar grupp med Young Ninjas, Turmannen och gravediggerss. Oliver "Flink" Flink säger följande till Fragbite om att gå med i Granit Gaming:

"Det är otroligt kul att en organisation som Granit vill stötta oss, det är en orga som vi har följt länge & haft bra koll på, även kul att dom ville komma tillbaka till svenska CS scenen! För oss innebär det att vi är mer taggade än någonsin och på senaste har vi haft bra resultat vilket inser vilken potential vi faktiskt har i detta laget. Så just nu är det bara att göra oss redo med virree o få in han i vårat spel så bra det bara går innan alla ligor drar igång."

Granit Gaming
SverigeOliver "Flink" Flink
SverigeJohan "Hype" Engblom
SverigeCasper "SHiNE" Wennerberg
SverigeGustav "FRANSSON" Fransson
SverigeVictor "virree" Bäckström


Artikelbild: Alfons Grönqvist

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..