×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

hns och MistFire med i Begrip:s nya satsning

2
Den välkända organisationen Begrip som var en plantskola under föregående Counter-Strike kom tillbaka i början av 2020 och värvade SyGytt med bland annat Ludvig "HEAP" Alonso och David Jayzwalkingz Kempner. De är nu tillbaka med en ny satsning i CS:GO.
Dryga sex månader efter att den svenska organisationen släppte spelarna Victor "ALONSO" Alonso, Ludvig "HEAP" Alonso, David "Jayzwalkingz" Kempner, Olle "spooke" Grundström och Anton "Sapec" Palmgren meddelar organisationen att de nu är tillbaka med ett nytt CS:GO-lag. Redan två dagar efter att de offentliggjorde på twitter att de sökte efter spelare presenterades lagets första spelare.

Jonathan "KARLEY" Lundell presenterades som lagets första spelare, tillsammans med Andreas "Krypt" Naaman. Krypt som går in som lagkapten för det nya laget. De har även hämtat in den före-detta Flowskola spelaren Lukas "MistFire" Poromaa och Hannes "hns" Johansson som senast sågs spela för fightclub i Elitserien där de slutade tvåa efter en finalförlust mot Lilmix, som han tidigare representerat.

Begrip
SverigeAndreas "Krypt" Naaman
SverigeJonathan "KARLEY" Lundell
SverigeLukas "MistFire" Poromaa
SverigeMaximilian "jma" Andersson
SverigeHannes "hns" Johansson


Artikelbild: Svenska Elitserien Counter-Strike: Global Offensive

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..