×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Uppgifter: Svensken får lämna North — här är svensken som ersätter

1
I November valde den danska organisationen North att göra förändringar i lagets CS:GO-lag. De två etablerade spelarna Philip "aizy" Aistrup och Mathias "MSL" Lauridsen blev placerade på bänken för att ge plats för två andra talanger.
I September presenterade North deras nya talangutvecklingsstrategi. De ingick i ett samarbete med AGF Esport och värvade spelaren Kristoffer "Kristou" Aamand. Kristou fortsatte för AGF Esport då han lånades ut. Redan en månad senare i November kallades han tillbaka samtidigt som Philip "aizy" Aistrup och Mathias "MSL" Lauridsen blev bänkade. Efter en tids scouting beslutade organisationen att ge den svenska spelaren Rasmus "kreaz" Johansson chansen under en trialperiod.

Nu kommer uppgifter från Jarek "Dekay" Lewis att trialperioden är över för kreaz. Enligt Dekay har North den senaste tiden tränat med den tidigare SMASH Esports-spelaren Denis "grux-" Gutaj. Den svenska spelaren har varit utan lag efter att ex-SMASH valde att gå skilda vägar sommaren 2020. Efter att ha ställt upp med olika mixar i bland annat Flashpoint-kvalet och ESEA Cash Cup ser nu spelaren få chansen i ett topp-30-lag.


Ryktade nya North

DanmarkRené "cajunb" Borg
DanmarkNicklas "gade" Gade
DanmarkKristoffer "Kristou" Aamand
SverigeJonas "Lekr0" Olofsson
SverigeDenis "grux" Gutaj

SverigeJimmy "Jumpy" Berndtsson (coach)


Artikelbild: Hltv

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..