×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

FunPlus Phoenix överens med den svenska organisationen om CS:GO-laget

2
I slutet av September offentliggjordes det att FunPlus Phoenix värvat Petar "Peca" Markovic som manager för CS:GO och Valorant-lagen. Hans första uppgift var att värva ett CS:GO-lag som nu ser ut att bli verklighet inom kort.
I Oktober rapporterade esportjournalisten Jarek "Dekay" Lewis att den svenska organisationen Godsent var på väg att sälja sitt CS:GO-lag. Den kinesiska organisationen FunPlus Phoenix pekades ut som köpare av den internationella femman som coachas av Jonatan "Devilwalk" Lundberg. Det är oklart om Luka "emi" Vuković följer med till FunPlus Phoenix. Spelaren har ersatt Kevin "kRYSTAL" Amend som blev försatt på bänken i november. Senaste ryktena är att den tidigare ENCE Esports-spelaren Miikka "suNny" Kemppi är aktuell för Godsent.

Under måndagskvällen bekräftade FunPlus Phoenix manager Petar "Peca" Markovic på twitter att organisationen kommit överens med Godsent om att värva spelarna. Det som återstår nu är de personliga kontrakten med spelarna innan en officiell övergång kan ske. Tanken är att Martin "STYKO" Styk, Jesse "zehN" Linjala, Asger "farlig" Jensen, Pavle "Maden" Bošković, Jonatan "Devilwalk" Lundberg tillsammans med en femte spelare kommer från och med 1 Januari 2021 att representera FunPlus Phoenix.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..