×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Skrällaget representerar Sverige i DreamHack Open November

1
Efter segrar mot Lilmix, Real Betis och Galaxy Racer stod det klart att Flowskola representerar Sverige i DreamHack Open November som startar imorgon. Totalt deltar åtta lag i turneringen som spelas online och har prispotten 100 000 dollar.
Grupperna till DreamHacks Open November är annonserade. Turneringen startar redan imorgon torsdag där Flowskola delar grupp med AGF Esport, Apeks och inbjudna Spirit. I den andra gruppen deltar Gambit, Illuminar, Nemiga och KOVA. Turneringen spelas under fyra dagar med GSL-gruppspel och ett singel eliminerings-bracket med matcherna i bo3-format fram till finalen som spelas i bo5-format.

Flowskola inleder mot Spirit som i skrivande stund hittas på plats 16Hltv:s världsranking. Svensklaget befinner sig på plats 106 efter sina vinster mot Lilmix, Real Betis och Galaxy Racer i det svenska DreamHack-kvalet. Flowskola är det yngsta deltagande lag med 17,4 i genomsnittsålder. Dennis "dennis" Edman som spelar för Apeks inleder mot AGF, den matchen börjar kl. 16.30 på torsdagen.

SverigeFlowskola : chawzyy, dottie, joelxd, MistFire, nilo
RysslandSpirit : chopper, mir, sdy, iDISBALANCE, magixx

NorgeApeks : jkaem, Grusarn, Nasty, Marcelious, dennis
DanmarkAGF : netrick, Lukki, fr0slev, TMB, Kristou

Prisfördelning DreamHack Open November
1. 50 000 dollar
2. 20 000 dollar
3-4. 10 000 dollar
5-6. 3 000 dollar
7-8. 2 000 dollar


Artikelbild: Alfons Grönqvist

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..