×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

flusha dömd för skattebrott — deklarerade inte miljonbelopp

1
Den svenska CS-spelare Robin "flusha" Rönnquist blev under gårdagen dömd i Attunda tingsrätt för skattebrott. Fnatic-spelaren kommer nu att få genomföra 120 timmar samhällstjänst.
Under gårdagen kom Attunda tingsrätt fram till en dom i ett brottsärende. Den tilltalade var ingen mindre än Robin "flusha" Rönnquist. Han har nu dömts till villkorlig dom med 120 timmars samhällstjänst, om fängelse istället skulle valts skulle detta uppgått till fyra månader. flusha får även betala 800 kronor till brottsofferfonden.

CS-stjärnan ska i sin skatteredovisning för inkomståret 2015 inte redovisat en inkomst på 1 041 536 kronor. flusha erkände att han gjort sig skyldig till vårdslös skatteuppgift men menade att han inte hade haft uppsåt till detta. I utredningen står det att flusha inte ska ha förstått att hans vinstpengar räknades som inkomst. Förutom samhällstjänsten får även flusha ett skattetillägg på 40% av den uteblivna skatten på de pengar som han inte hade redovisat, det vill säga runt 200 000 kronor.

Fragbite har nått ut till flusha som har valt att inte kommentera händelsen.

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..