×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

dennis och jkaem återförenas när 100 Thieves splittras

1
Mindre än 24 timmar efter att Joakim "jkaem" Myrbostad och sitt lag gjorde sitt sista framträdande för 100 Thieves är det nu klart att norrmannen vänder hem till den norska organisationen Apeks. Han gör Dennis "dennis" sällskap, de spelade tillsammans för G2 under 2015.
Apeks gör en storartad värvning när de hämtar hem Joakim "jkaem" Myrbostad. Sedan 2018 har han representerat 100 Thieves och Renegades, det började med att han fick vara standin under ESL Pro League för Renegades. Han blev, till skillnad från David "Jayzwalkingz" Kempner och Simon "atter" Atterstam som också fick chansen som standin, att vara kvar i laget under en längre tid. Jkaems främsta merit för Renegades blev en semifinal i StarLadder Berlin Majorn.

Den svenska spelaren Dennis "dennis" Edman får nu sällskap av spelaren som tillsammans under 2015 representerade G2 Esports. De tog sig till semifinal i DreamHack Open Cluj-Napoca 2015 Majorn tillsammans med Mikail "Maikelele" Bill, Ricardo "fox" Pacheco och Håvard "rain" Nygaard. Med värvningen av jkaem är nu Apeks laguppställning komplett. Efter att organisationen bänkat Erik "truth" Dyrnes och Kristian "akez" Kornbakk värvade de 777 Esports-spelaren Martin "Nasty" Garvik på ett korttidskontrakt som gäller året ut.


Apeks
NorgeOle "Marcelious" Kristian Langan
NorgeSander "Grusarn" Iversen
SverigeDennis "dennis" Edman
NorgeJoakim "jkaem" Myrbostad
NorgeMartin "Nasty" Garvik (trial)

NorgePål "Polly" Kammen (coach)

NorgeErik "truth" Hansen Dyrnes (bänkad)
NorgeKristian "akEz" Kornbakk (bänkad)

2020-11-04 17:45
För att aima krävs självklart en bra mus, men minst lika viktigt för att lyckas inom esporten är ett stabilt tangentbord. På marknaden finns en uppsjö av olika märken som lovar dig guld och gröna skogar, men vilka är det egentligen proffsen använder? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram proffsens fem favoriter för att hjälpa dig i ditt val.
2020-11-09 14:05
2016 startade Fragbite tillsammans med Yalla en CS:GO-turnering med en prispott på 150 000 svenska kronor öppen för skandinaviska spelare. Många välkända namn har gästat sändningarna genom åren, namn som Viktor “vuggo” Jendeby, Fredrik “slop3” Wahlstedt, Fredrik “JAEGARN” Andersson, André “rich” Åkerblom och Alexander “rdl” Redl har alla medverkat i sändningarna.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..