×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

dennis och jkaem återförenas när 100 Thieves splittras

1
Mindre än 24 timmar efter att Joakim "jkaem" Myrbostad och sitt lag gjorde sitt sista framträdande för 100 Thieves är det nu klart att norrmannen vänder hem till den norska organisationen Apeks. Han gör Dennis "dennis" sällskap, de spelade tillsammans för G2 under 2015.
Apeks gör en storartad värvning när de hämtar hem Joakim "jkaem" Myrbostad. Sedan 2018 har han representerat 100 Thieves och Renegades, det började med att han fick vara standin under ESL Pro League för Renegades. Han blev, till skillnad från David "Jayzwalkingz" Kempner och Simon "atter" Atterstam som också fick chansen som standin, att vara kvar i laget under en längre tid. Jkaems främsta merit för Renegades blev en semifinal i StarLadder Berlin Majorn.

Den svenska spelaren Dennis "dennis" Edman får nu sällskap av spelaren som tillsammans under 2015 representerade G2 Esports. De tog sig till semifinal i DreamHack Open Cluj-Napoca 2015 Majorn tillsammans med Mikail "Maikelele" Bill, Ricardo "fox" Pacheco och Håvard "rain" Nygaard. Med värvningen av jkaem är nu Apeks laguppställning komplett. Efter att organisationen bänkat Erik "truth" Dyrnes och Kristian "akez" Kornbakk värvade de 777 Esports-spelaren Martin "Nasty" Garvik på ett korttidskontrakt som gäller året ut.


Apeks
NorgeOle "Marcelious" Kristian Langan
NorgeSander "Grusarn" Iversen
SverigeDennis "dennis" Edman
NorgeJoakim "jkaem" Myrbostad
NorgeMartin "Nasty" Garvik (trial)

NorgePål "Polly" Kammen (coach)

NorgeErik "truth" Hansen Dyrnes (bänkad)
NorgeKristian "akEz" Kornbakk (bänkad)

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..