×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

kqvthrowar och Trekvartspäron i kvällens King of Nordic

1
Laget kqvthrowar är på tronen i säsongsfinalen av den 16:e säsongen av King of Nordic. Tidigare under säsongen tog Flowskola hem titeln King of Nordic Champions och 2 500 dollar. Ikväll kan kqvthrowar vid vinst säkra 1 000 dollar.
Sverige är åter på tronen efter att kqvthrowar vann förra veckans fredagsfinal. De vann en jämn match mot norrmännen i lag_dab, matchen slutade med siffrorna 16-14. De får sällskap av svenskarna Sammy "Gesam_renk" Renkse, Viktor "Viktor" Andersson, Marcus "Renkse" Renkse, Anton "Anviel" Eldén och William "Williamo" Niemälä som lyckades vinna det svenska kvalet. De inleder kvällen mot finska representanterna i Pelaileevaa.

Två matcher kommer att spelas samtidigt ikväll och en omröstning sker om vilken match som ska streamas på King of Nordic twitch-kanal. Vill du se det svenska laget Trekvartspäron spela så beger du dig till King of Nordics facebook-sida och röstar på att de sänder Sveriges match klockan 19.15 ikväll.


Matcherna sänds på twitch.tv/kingofnordic

Övriga lag som deltar ikväll:
Sverigekqvthrowar
999olle, kqv, bsover, axzin, Myt0man3N
FinlandPelaileevaa
Aimpine, function, rikije, hEEROUS, Konna
Danmark3Mat
Sow1e, KaeppeN, Knuller, mathias, KangenGG
NorgeSikt Skyt Drep
jolie, Mysil, neto, henningal0, w4rmachine

Schema: Fredag 16 Oktober
19:00 - Sändningen startar (Facebook poll resultatet avslöjas om vilket match som ska streamas)
19:15 - SverigeTrekvartspäron vs FinlandPelaileevaa
19:15 - Danmark3MAT vs NorgeSikt Skyt Drep
20:30 - Sverigekqvthrowar vs TBDArtikelbild: King of Nordic

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..