×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Flowskola tog hem King of Nordic Champion titeln — nytt svenskt kval ikväll

1
Det tog endast fem veckor av den sextonde säsongen av King of Nordic innan några blev korade titeln King of Nordic Champions. Flowskola tog hem den femte finalen och den totala summan landade på 20 000 kronor. Redan ikväll är det dags för ett nytt svenskt kval då Flowskola får ej delta enligt reglerna.
I den femte veckofinalen ställdes svenska Flowskola mot mixen Tjenarelarry med spelarna Adam "bq" Bergqvist, Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm, Isak "isak" Fahlén, Gustav "pulan" Andersson och Olle "spooke" Grundström. De svenska spelarna hade tidigare under kvällen slagit ut norska MVP och danska laget SERA Esport. Finalen spelades på Dust2 och Flowskola inledde matchen med att vinna pistolrundan som anfallande lag och gick till halvtid med siffrorna 10-5. Tjenarelarry tog sedan den andra pistolrundan men trots det var flowskola det starkaste laget för kvällen och kunde sedan ta resterande rundor och säkrade sin femte raka finalvinst med siffrorna 16-6 och ta hem titeln King of Nordic Champions.

SverigeFlowskola : chawzyy, JoeLXD, nilo, MistFire, phzy
SverigeTjenarelarry : b0denmaster, bq, isak, pulan, spooke



Flowskola är det sjätte laget som tagit hem titeln King of Nordic Champions. Därmed behövs ett nytt lag som ska representera Sverige i nästa fredagsfinal som spelas den andra Oktober. Är man intresserad att delta besöker man Swedish Pro League som arrangerar de svenska kvalen, de svenska kvalet spelas redan ikväll, Måndag den 28:e September 18:05.


Artikelbild: King of Nordic

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..