×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

FLASHPOINT offentliggör sin andra säsong — en miljon dollar i prispotten

2
Arrangören B Site har offentliggjort att FLASHPOINT:s andra säsong kommer att spelas helt online. Turneringen som har 1 miljon dollar i prispotten kommer att spelas mellan 9 November och 6 December.
Totalt deltar tolv lag i FLASHPOINT:s andra säsong men av de sju lag som redan är klara är det bara Team Envyus som i skrivande stund har en komplett lineup. c0ntact Gaming har också fem spelare, men Owen "smooya" Butterfield och Lotan "Spinx" Giladi är just nu under trial. Cloud9, MAD Lions har fyra spelare, Gen.G Esports och Dignitas har tre spelare. MIBR har enbart två spelare under kontrakt, Alencar "trk" Rossato och Vito "kNgV" Giuseppe. Det är många frågetecken som ska klaras upp innan turneringen startar om dryga månaden.

Det öppna kvalen startar redan ikväll där fyra lag tar sig vidare till det slutna kvalet. Kvalet spelas i bo1-format fram till åttondelsfinalen och kvartsfinalerna som avgörs i bo3-format. För svensk del deltar bland annat Lilmix, Robin "robiin" Sjögrens Team Endpoint och svensktrion Jovan "aybeN" Mucibabic, Sead "Djur" Jahovic och Aleksandar "jayzaR" Zarkovic som representerar Cream Real Betis. Gamerlegion kommer att delta i kvalet med britten William "dobbo" Dobson efter att William "mezii" Merriman lämnat för storsatsande Cloud9.

FLASHPOINT kvalen:
Open Qualifier #1: Ikväll 18.00
Open Qualifier #2: 10 Oktober 13.00
Closed Qualifier: 10-12 Oktober

FLASHPOINT Säsong 2:
Cloud9 floppy, ALEX, mezii, woxic, tba
Dignitas f0rest, friberg, hallzerk, tba, tba
c0ntact Gaming EspiranTo, ottoNd, Snappi, smooya, Spinx
Team EnVyUs Nifty, Calyx, MICHU, LEGIJA, Thomas
Gen.G autimatic, koosta, BnTeT, tba, tba
MAD Lions acoR, sjuush, roeJ, AcilioN, tba
Made in Brazil kNgV, trk, tba, tba, tba
VärldenInvited tba, tba, tba, tba, tba
VärldenInvited tba, tba, tba, tba, tba
VärldenInvited tba, tba, tba, tba, tba
VärldenClosed Qualifier #1 tba, tba, tba, tba, tba
VärldenClosed Qualifier #2 tba, tba, tba, tba, tba

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..