×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Sverigekollen: minio lägger av och ligorna är igång

1
Första veckan av Elitseriens femte säsong är över och snart drar regionserierna igång. Flera svenska spelare ser ut att ha nya lag på gång. familia-spelaren Jakob "minio" Åberg lägger musen på hyllan, samtidigt som laget finns med i regionserien och ska kämpa om direktplatsen till Elitserien.

Elitserien

Förra årets vinnare fightclub har börjat säsongen med två vinster mot Prima eSport och Go Bananas. fightclub ser ruskigt starka ut med nyförvärven Rasmus "kreaz" Johansson och Hannes "hns" Johansson i laget och de har även spelaren Saif "Sayf" Jibraeel som standin. Lilmix har problem att hitta en sista spelare och i de inledande två matcher som laget vunnit har Jacob "pyth" Mourujärvi spelat med laget. Förutom fightclub och lilmix har Flowskola och flisk vunnit samtliga två matcher som spelats.

Deltagande lag (Klicka här för att komma till tabellen)
fightclub (DH, robiin, Peppzor, kreaz, hns, Sayf)
FALKN (addi, Freddywww, Sebwel, Zuttrah, Maze, Hype)
Lemondogs (xelos, Gamersdont, kaktus, hemzk, Mann3n)
Prima eSport (isak, Jackinho, LNZ, ZER, ztr, SheddaN (coach)
Lilmix (b0denmaster, bq, Svedjehed, pyth, quix)
SverigeSons of Lennart (HugoXD, makkep, BENDJI, dumas, xole, t3h f4rm3r)
SverigeVinkelparty (limpdapimp, marcus, Per0N, Sapec, mejrut, toby1)
SverigeTikitakan (acm, Crypticly, PALM1, nLs, aabdi, Rob)
SverigeHigh Coast Esports (cLiMe, FRANSSON, GUSTAFO, SHiNE, WLTR)
SverigeFlowskola (chawzyy, nilo, JoeLXD, MistFire, veniuz, MistFire)
Sverigeflisk (LK, jujje, bugge, zerixtah, Valpen)
Sverigegreshjerna (aleekz, blubbzi, hJERTA, emilxp, wincent)
SverigeGo Bananas (k0lty, rozen, Zeak0N, pupcake, Logic)
SverigeValhalla Vikings (Bromer, Ayoh, FjanT, KANiNCEN, Shadyb, kMs (coach)

Regionserien

Regionserierna drar snart igång och det är en hel del bekanta lag som ställer upp. familia ställer upp i region Nord men får klara sig utan Jakob "minio" Åberg som valt att lägga musen på hyllan. Flera svenska organisationer har akademilag som ställer upp i de olika regionserierna. High Coast Academy delar nu grupp med ex-Begrip där Gustav "ZINKEN" Björk ser ut att vara tillbaka och ersätter Anton "Sapec" Palmgren. På förhand ser region Syd ut att bli den tuffaste gruppen med bland annat Blekingelaget, myGame, Prima eSport:s akademilag, Dragonborn Esport som kämpar om direkt och kvalplatserna.

Senaste nytt

AlekS har nytt CS:GO-lag och organisation

Den före detta GAMERZ och Fnatic Academy -spelaren Alexander "AlekS" Andersson har hittat ett nytt lag och skrivit på för en ännu okänd organisation skrev spelaren på twitter tidigare idag.

hns + per0n med i argentinsk satsning?

Hannes "hns" Johansson och Per "Per0N" Norrbin ser ut att ha hittat ett nytt lag. De finns med i laget Robby Team på esea tillsammans med före detta x6tence-spelarna Nicolas "NikoM" Miozzi, Matías "tutehen" Canale, Tomás "tomi" Guardia och coachen Rafael "FeldmaN" Rodríguez.

Minst 6 svenskar deltar i Vegas CS:GO-finalerna

Lilmix och Nordavind DNB där Zebastian "Tjoffe" Beckman spelar, har kvalat in till Leo Vegas CS:GO Open finalerna som spelas på Inferno Online i Stockholm 19-20 september.

minio lägger musen på hyllan

Jakob "minio" Åberg lämnar familia och lägger musen på hyllan meddelande han på twitter under fredagen.

"Okay, so i decided to leave the team and quit cs for now. I have had incredible memories with all them ive played with. I just did not have fun anymore, every time i started the game i fooled my self to think it was fun. Thanks to u all"

Klassiska Lemondogs är tillbaka med nytt CS:GO-lag

Lemondogs är tillbaka med nytt CS:GO-lag, de har valt att ta in Jerry "xelos" Råberg, Ahmed "gamersdont" Natik, Sebastian "kaktus" Leijen, Jonas "hemzk9" Rantamäki och Tim-Matthews "Mann3n" Isak som deltar i Elitserien. Läs mer här

Blekingelaget har offentliggjort deras nya satsning

Blekingelaget har offentliggjort sin nya femma, Adam "ALAN" Hallén och robski ansluter till laget och gör sällskap med Mathias "kvarten" Nilsson, Pontus "dp" Andersson och Sebastian "flk" Persson.

shateri finns med när Vexed är tillbaka med nytt CS:GO-lag

Den brittiska organisationen Vexed Gaming har tidigare haft flera svenskar som representerat organisationen i CS:GO, bland annat spelarna Max "quix" Lindqvist, Hannes "hns" Johansson och Jacob "pyth" Mourujärvi. Nu finns Kamyar "shateri" Shateri med i organisationens nya satsning i CS:GO.

Tikitakan-duon och jayzaR har blivit upplockade av Cream Real Betis

Jovan "aybeN" Mucibabic, Sead "Djur" Jahovic och Aleksandar "jayzaR" Zarkovic har gått med i den spanska organisationen Real Betis tillsammans med Cai "CYPHER" Watson och João "horvy" Matheus Rodaczynski Horvath kommer de att representera organisationen i CS:GO.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..