×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Lemondogs tillbaka med nytt CS:GO-lag

2
Den klassiska organisationen Lemondogs har valt att värva AliGon som kommer att representera organisationen i Elitserien. Detta blir en återkomst för Jerry "xelos" Råberg som tidigare representerat organisationen vid flera tillfällen.
Jerry "xelos" Råberg, Sebastian "kaktus" Leijen och Jonas "hemzk9" Rantamäki representerade myGame under föregående säsong av Elitserien. Nu har den klassiska organisationen Lemondogs valt att satsa på trion som lyckades behålla platsen i högsta ligan. xelos är därmed återigen tillbaka i Lemondogs som han tidigare representerat i sin karriär. Kristian "KriLLe" Ekroth och Mattias "Khobra" Heidnert har lämnat och ersätter gör Ahmed "gamersdont" Natik och Tim-Matthews "Mann3n" Isak.

Laget inledde Elitserien mot förra årets final-lag Sons of Lennart. Det blev en tuff start för Lemondogs när Sons of Lennart vann matchen med 16-6. Lemondogs spelar sin nästa match i Elitserien på torsdag kl 20.00 då laget ställs mot FALKN. Laget vann det andra kvalet till King of Nordic och kommer tillsammans med Flowskola att representera Sverige på fredagen.

Lemondogs
Sverige Jerry "xelos" Råberg
Sverige Sebastian "kaktus" Leijen
Sverige Ahmed "Gamersdont" Natik
Sverige Jonas "hemzk" Rantamäki
Sverige Tim-Matthews "Mann3n" Isak
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..