×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike

Spela CS 1.6 i webbläsaren — så gör du för att återuppleva klassikern

2
Den som vill uppleva lite CS-nostalgi bör se hit. Nu finns nämligen CS 1.6 att spela direkt i din egen webbläsare. Det bästa? Det är helt gratis och du kan till och med hyra en egen server för att spela tillsammans med kompisarna.
När World of Warcraft Classic släpptes blev det en stor succé och liknande succé blev det också när TV-spelen NES och SNES släpptes som minivarianter. Nostalgi är något som många dras till och då kan man tycka att det är klart att gamla CS-spelare också borde få det. Nu har det blivit verklighet. På hemsidan CS-ONLINE.CLUB går det nämligen att spela klassikern Counter Strike 1.6 helt gratis.

Att hoppa in på valfri server och börja spela är helt gratis och kräver inte heller någon registrering. Servrar finns över Europa, Nordamerika, Asien, Brasilien och Indien. Är man sugen på en egen server får man däremot betala cirka 40 kronor för en månad, men då kan man avnjuta den gamla klassikern i lugn och ro tillsammans med vänner utan att utomstående hoppar in och rushar B.

Att det går att spela direkt i webbläsaren är såklart ett extra plus då man slipper krångliga nedladdningar. Ett perfekt tidsfördriv på lunchrasten och en chans att en gång för alla avgöra vem på jobbet som faktiskt är den bästa CS-spelaren. Undertecknad har testat hemsidan och en riktig nostalgikänsla utlovas.


Artikelbild: Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..