×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Gamerlegion presenterar nytt lag — två svenskar i linan

2
Efter fyra månader utan ett lag så har nu Gamerlegion återvänt till CS-scenen. Detta genom att plocka upp två stycken svenska spelare i form av Alfred "RuStY" Karlsson och Sean "eraa" Casido Knutsson. Laget avrundas med en slovakisk samt två brittiska spelare.
Den 20 mars så offentliggjorde Gamerlegion att de valt att släppa sitt svenska CS:GO-lag. Endast två spelare var kvar under kontrakt. Hampus "hampus" Poser som hittade ett nytt hem i Ninjas in Pyjamas och Alfred "RuStY" Karlsson som blev kvar i organisationen tillsammans med coachen Rasmus "Gux" Ståhl. Efter fyra månader så har nu organisationen fastställt laget och där hittar vi ytterligare en svensk spelare.

Laget som precis presenterats har den före detta Prima eSport-spelaren Sean "eraa" Casido Knutsson med i laget. Utöver detta hittar vi även slovakiska tidigare Hellraisers-spelaren Patrik "Zero" Žúdel. Laget avrundas med två stycken britter, William "mezii" Merriman och Adam "Adam9130" Ahmad. Laget har setts spela tillsammans under en längre tid i turneringar som MDL där de placerade sig på en trettondeplats och undvek nedflyttning.


Gamerlegion
SverigeAlfred "RuStY" Karlsson
SverigeSean "eraa" Casido Knutsson
SlovakienPatrik "Zero" Žúdel
StorbritannienWilliam "mezii" Merriman
StorbritannienAdam "Adam9130" Ahmad

SverigeRasmus "Gux" Ståhl (coach)
SverigeIgor "Bornebusch" Bornebusch (manager)

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..