×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

MyGame med nytt lag — före detta Begrip-spelaren sailor coachar

2
BLEKINGELAGET deltog i Regionserien Syd och slutade på en andra plats och fick delta i Elitseriekvalet. Där förlorade de mot flisk i den avgörande matchen och de har nu valt att gå skilda vägar med två spelare. Den nya femman kommer tillsammans med coachen Alex "sailor" Johansson att representera den svenska organisationen MyGame framöver.
Efter MyGame valde att avsluta samarbetet med AliGon, har den svenska organisationen varit på jakt efter ett nytt CS:GO-lag. Efter en tid av sökande har nu organisationen offentliggjort deras nya lag. Organisationen som under 2019 hade framgångar med Alex "PALM1" Palm, David "Jayzwalkingz" Kempner, Ludvig "HEAP" Alonso, Victor "ALONSO" Alonso, Anders "pbD" Aidemark, men då under namnet EsportsAdviser, har valt att satsa på Blekingelaget-trion Victor "VIRREE" Bäckström, Jacob "anjou" Anjou och Johan "Shepherd" Karlssons nya lagbygge.

Laget har gått skilda vägar med Mathias "kvarten" Nilsson och Pontus "dp" Andersson, och in kommer Maximilian "JMA" Andersson och Filip "heavy" Wiss. Alex "sailor" Johansson har varit en del av laget i rollen som coach sedan april och han kommer fortsätta med laget i den svenska organisationen. sailor som hunnit bliv 35 år var själv en spelare i tidigare version av CS. Han representerade organisationer som Volt Gaming Syndicate och Begrip1.6.

Adam "maektig" Widell, en av ägarna av MyGame hade följande att säga om laget:
"Vi fick en bra känsla när Blekingelaget kontaktade oss, spelarna bor inte allt för långt ifrån varandra vilket underlättar för bootcamps samt andra aktiviteter.

Med tanke på att det förra laget vi hade endast var en deal på en månad så körde vi på en längre satsning nu, vilket passar oss mycket bättre. Vi tillsammans med laget kommer köra på för fullt inför Regionsserien, då ett utav lagets mål är att kvala in till Elitserien."


5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..