×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

MyGame avslutar samarbetet med elitserielaget

1
Det blev en kort sejour för spelarna i AliGon som fick stöttning av den svenska esportorganisationen MyGame. Spelarna är nu släppta trots att laget klarade sig kvar i Elitserien. Organisationen har offentliggjort att dom söker efter ett nytt lag.
Den svenska esportsorganisationen MyGame som tidigare gick under namnet EsportsAdviser har valt att avsluta sitt samarbete med elitserielaget AliGon. Samarbetet inleddes i slutet av april och gällde säsongen ut i elitserien. Laget slutade på en åttonde plats i serien med fjorton vinster och tolv förluster. Laget lyckades behålla sin plats i elitserien genom att vinna de två matcherna i kvalet som behövdes för att säkra platsen till kommande säsong.

Organisationen som under 2019 både vann Elitserien och Fragleague med spelarna Alex "PALM1" Palm, David "Jayzwalkingz" Kempner, Victor "ALONSO" Alonso, Ludvig "HEAP" Alonso och Anders "pbD" Aidemark är nu ute efter ett nytt lag som ska representera organisationen. Lag som vill få chansen att representera MyGame kan kontakta contact@mygame.se.

Spelarna som nu står utan organisation är
SverigeJerry "xelos" Åberg
SverigeKristian "KriLLe" Ekroth
SverigeSebastian "kaktus" Leijen
SverigeJonas "hemzk" Rantamäki
SverigeMattias "khobra" Heidnert

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..