×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

EsportsAdviser släpper hela CS:GO-laget — spelarna håller ihop

1
Efter mindre än ett år med ett svensk lag i Counter-Strike: Global Offensive har EsportsAdviser valt att släppa alla spelare. Laget, med spelare som David "Jayzwalkingz" Kempner och Hugo "ZER" Halvorsen, kommer dock att fortsätta spela tillsammans och söker nu en ny organisation.
I mars 2019 offentliggjorde Esportsadviser att de plockat upp laget som tidigare gick under namnet duttdutt. Detta laget gjorde snabbt ett starkt intryck på den svenska scenen genom att vinna både Svenska Elitseries och andra säsongen av Fragleague. Laget gjorde efter detta ett par förändringar genom att byta ut Alex "PALM1" Palm och Anders "pbD" Aidemark mot Hugo "ZER" Halvorsen och Gustav "ZINKEN" Björk.

Men nu, mindre än ett år efter att laget gått med i organisationen, har EsportsAdviser valt att släppa alla spelarna från sina kontrakt. Laget kommer dock att hålla ihop. Detta skrev David "Jayzwalkingz" Kempner själv på Twitter. De söker nu efter en ny organisation att representera dem.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..