×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NiP spelar oavgjort mot Vitality efter sjuk match av nawwk

1
Ninjas in Pyjamas har säkrat ytterliga en poäng i Blast Premier Spring Showdown. Detta efter en vinst mot Vitality. Detta resultat såg inte möjligt ut men Tim "nawwk" Jonasson bjöd upp på en supermatch. Förutom hans 31 frags bjöd han även på två otroligt viktiga clutch-rundor.
Ninjas in Pyjamas hade inför matchen mot Team Vitality redan säkrat sex poäng i Blast Premier Spring Showdown. I början av matchen mot fransmännen på Inferno så såg det ut som att NiP inte skulle få en enda poäng. Vitality startade otroligt starkt genom att snabbt komma upp i en ledning på 7-1. NiP kunde efter detta vinna två raka rundor men såg ut att tappa rundan som följde. Tim "nawwk" Jonasson hamnade i en 1on3-situation men lyckades mirakulöst vinna rundan för säkra rundan för NiP. NiP kunde tillslut få med sig sex rundor till sidbytet.

Väl där tappade de pistolrundan men valde att forceköpa rundan direkt därpå. Vitalitys försvar såg dock starkt ut och efter att nawwk säkrat en frag hamnade han nu i en 1on4-situation. Med bomben i hand så kunde 22-åringen röra sig runt kartan och plocka ut fransman efter fransman och vann även denna clutch. nawwk fortsatte sitt storspel och hjälpte NiP att vinna sex raka rundor för att komma upp i en ledning på 12-10. Vitality kunde utjämna men NiP var först till 15 rundor. Där tog det dock stopp. nawwks 31 frags räckte inte hela vägen till en vinst utan matchen slutade oavgjort, 15-15.

nawwks ACE med 1on4


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..