×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Så gick grupp A och B — Fnatic förlorar första matchen i grupp C

1
Dreamhack Masters Spring är i full rulle och grupp A och B är redan färdigspelade. Idag startade grupp C av turneringen och det blev äntligen dags för ett svensklag att göra entré. Det blev dock en tuff start för Fnatic som förlorade sin första match mot Team Spirit.
Den första veckan av Dreamhack Masters Spring är färdigspelad och det bjöds på många oväntade resultat. I grupp A blev det G2 Esports som säkrade en plats i upper bracket medan Astralis och Heroic kommer att få starta sin slutspelsresa i lower bracket. Laget som placerade sig sist blev North trots deras vinst mot G2. I grupp B var det tyska BIG som spelade starkast och vann gruppen utan att förlora en enda match. Största överraskningen var dock Mousesports som inte lyckades vinna en enda match och är där med ute ur turneringen.

Idag startade istället grupp C och det var äntligen dags för lite svenskt i turneringen i form av Fnatic. De ställdes mot Team Spirit i sin första match, en match som många tippade skulle gå svensk väg. Men Fnatic har inte varit sig själva sedan de blev rankade som världens bästa lag och detta blev tydligt på den första kartan, Nuke. Trots att Fnatic startade på CT-sidan så kunde de endast samla ihop tre rundor under den första halvan. Mer än så fick de inte heller utan Spirit plockade hem sitt egna kartval med enkelhet.

Näst på tur var svenskarnas egna kartval, Inferno, och där fick de en betydligt bättre start. Trots att de förlorade pistolrundan så tog de kommando tidigt i matchen och kunde snabbt komma upp i en ledning på 6-2. Men det ryska laget kämpade tillbaka och kunde gå vinnande ur halvan med 8-7. Fnatic förlorade även den andra pistolrundan men kunde direkt efter det vinna fem raka rundor. Sprit spelade lugnt och metodiskt de under sin T-sida och efter många tillslag på B så kunde de utjämna kartan vid 13-13. Det blev många olidligt jämna rundor men Spirit var för starka när de hade fått ner bomben, 16-14 till det ryska laget.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..