×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Ninjas in Pyjamas bänkar Lekr0 — hampus ersätter

2
Det svenska laget Ninjas in Pyjamas har valt att göra en förändring till sitt lag i Counter-Strike: Global Offensive. Lagets IGL Jonas "Lekr0" Olofsson har blivit placerad på bänken och en ny spelare kliver nu in i laget. Det är den tidigare Gamerlegion-spelaren Hampus "hampus" Poser blir nu en ninja.
Ninjas in Pyjamas har under den senaste tiden presterat bra. De placerade sig på en andraplats i sin grupp av Road to Rio men i slutspelet blev det dock svårare. Efter två matcher där fem av de sex kartorna gick till övertid så var de ute ur chansen att vinna turneringen. Men trots det bra spelet har nu NiP valt att göra en stor förändring till sitt lag. Lagets ledare, Jonas "Lekr0" Olofsson, har nu blivit placerad på bänken.

Istället kliver den 21 år gamla spelaren Hampus "hampus" Poser in. Spelaren, som ofta axlat IGL-rollen, gjorde först ett namn för sig i lag som Passions och Epsilon Hype innan han tillslut fick chansen att spela i Red Reserve. Efter detta gick han vidare till Godsent som senare blev Red Reserves nya lag. Efter en del tumulter så splittrades dock laget.

Efter detta sågs hans spela med den internationella satsningen Uruguay som senare blev Gamerlegion. Laget blev successivt mer och mer svenskt och tillslut var hela femman svensk. Laget tappade dock sin stjärnspelare Tim "nawwk" Jonasson till just Ninjas in Pyjamas och började efter detta tappa lite. Men nu återförenas hampus med nawwk i just NiP.

hampus beskriver i NiPs offentliggörande att detta är en dröm som går i uppfyllelse. Han säger också att han är taggad på att återförenas med sina gamla lagkamrater. Han har tidigare spelat med Fredrik "REZ" Sterner, Simon "twist" Eliasson och såklart nawwk men alla vid olika tillfällen. Den enda som han inte spelat med tidigare är Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora.

Ninjas in Pyjamas COO, Jonas Gundersen, skriver att han tillsammans med lagets coach, Björn "THREAT" Pers, ansåg att en mer tydlig IGL behövdes i det unga laget. Han menar att hampus är en ambitiös spelare och talangfull IGL. Han passar också på att tacka Lekr0 som han anser har gjort ett riktigt bra jobb i laget. Han påpekar dock att lag ibland måste utvecklas i en annan riktning.

Ninjas in Pyjamas
SverigeSimon "twist" Eliasson
SverigeFredrik "REZ" Sterner
SverigeNicolas "Plopski" Gonzales Zamora
SverigeTim "nawwk" Jonasson
SverigeHampus "hampus" Poser

SverigeBjörn "THREAT" Pers (coach)
SverigeJonas "Lekr0" Olofsson (bänkad)


Artikelbild: Ninjas in Pyjamas

23 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 23 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..