×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Polen

NEO och TaZ återförenas — skapar ny organisation

1
De två polska legendarerna Wiktor "TaZ" Wojtas och Filip "NEO" Kubski har efter lite mer än två år isär återförenats. De har nu presenterat en ny organisation som går under namnet HONORIS. De har nu plockat upp tre mindre kända spelare för att skapa det nya laget.
Wiktor "TaZ" Wojtas och Filip "Neo" Kubski är två av de mest välkända spelarna i historien av Counter-Strike, och detta är inte konstigt. De två polska spelarna startade sitt samarbete redan 2004 och just NEO ansågs som en av de två bästa 1.6-spelarna någonsin. I just 1.6 var deras lag, som ofta kallades för Golden Five, utan tvekan ett av de bästa genom tiderna.

I CS:GO blev det en tuffare start för de två legendarena men efter ett tag hittade de, tillsammans med Jarosław "pashaBiceps" Jarząbkowski, de två unga spelarna Janusz "Snax" Pogorzelski och Paweł "byali" Bieliński. Med detta laget lyckades de vinna den andra CS:GO-majorn, ESL Major Series One Katowice 2014. De fortsatte efter detta starkt och vann ett stort antal turneringar. Men tillslut började laget dala av och lyckades endast prestera bra under en turnering varje år.

Under 2018 så splittrades de två spelarna för första gången sedan de började spela tillsammans. Taz var då den första spelaren i laget som blev placerad på bänken. Efter detta har han representerat ett par andra organisationer och tillslut splittrades hela Virtus.pro. Men nu återförenas de två polska legendarerna i den nyformade organisationen HONORIS. De har nu plockat upp tre stycken mindre kända polska spelare för att få ihop laget.

HONORIS
PolenFilip "Neo" Kubski
PolenWiktor "TaZ" Wojtas
PolenDaniel "STOMP" Płomiński
PolenKamil "reiko" Cegiełko
PolenWojciech "Prism" Zięba
2020-05-30 19:25
I vårt andra avsnitt av En Sub Med så pratar vi med en av Sveriges nya stjärnspelare, Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora från Ninjas in Pyjamas. I intervjun går vi igenom Plopskis karriär från mixlag till just Ninjas in Pyjamas. Vi pratar även om hur han var ett fan som gick till att spela i sitt favoritlag, lagets form just nu och mycket mycket mer.
2020-06-02 13:11
Under förra veckan gick Ninjas in Pyjamas med en nyhet som gjorde de flesta förvånade. De har valt att bänka Jonas "Lekr0" Olofsson och istället plocka in Hampus "hampus" Poser. Men vem är egentligen Ninjornas nya IGL? Här är allt du behöver veta om hampus.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..