×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

ImAPet ute ur EG: "My relationship with Stan and tarik was absolutely horrendous"

1
Chet "ImAPet" Singh har valt att lämna Evil Geniuses. Detta på grund av hans relation till Tarik "tarik" Celik och Peter "stanislaw" Jarguz. I en Twittlonger beskriver han att han kommer att sakna de tre andra spelarna som han coachade i två år.
Under gårdagen gick Dbltap ut med ett rykte att Chet "ImAPet" Singh var på väg ut ur Evil Geniuses. Kort därefter blev detta också officiellt. Den nordamerikanska coachen beskriver i en Twittlonger att detta ska vara på grund av hans relation med Tarik "tarik" Celik och Peter "stanislaw" Jarguz. Han menar att relationen till spelarna ska ha varit förskräckligt och att han inte kunde lita på spelarna i clutch-situationer och inte höll med om hur de ändrade lagets strategiska spel för ofta.

ImAPet anslöt sig till laget under 2018 när de spelade under NRG Esports fana. Han hjälpte laget till vinster under turneringar som CS_Summit 3, Intel Extreme Masters Shanghai, ESL One New York och StarSeries & i-League CS:GO Season 8. Förutom detta var han även med när laget tog sig till semifinal av Starladder Berlin Major. Han skriver i sin Twittlonger att han kommer att sakna de tre övriga spelarna i laget. Han söker nu ett nytt lag att coacha och är redo att göra detta i vilken region som helst.



Artikelbild: Epicenter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..