×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Dignitas faller mot Cloud9 i Flashpoint

1
Det gick inte som planerat för svenska Dignitas mot Cloud9 i upper bracket finalen av Flashpoint Grupp C. Bättre gick det dock för Mibr som visade upp gamla takter och krossade Envy i grupp B:s loser bracket. Idag, lördag, fortsätter Flashpoint.
Dignitas som spelar med Ladislav "GuardiaN" Kovács som stand in kom inte riktigt upp i nivå under gårdagens match mot Cloud9 i Flashpoint. Matchen började på Train, och svenskarna inledde faktiskt bra och såg ett tag ut som det bättre laget. Men Cloud9 hittade modet och det visade sig varför de valt Train som deras karta. Patrik "f0rest" Lindberg storspelade för Dignitas, men det räckte inte till. Cloud9 var det bättre laget på Train och vann rättvist kartan med 16-11.

Efter det skulle Dignitas val av karta spelas, Vertigo. Dignitas har tidigare visat styrka på Vertigo, och de öppnade också bra som terrorister. Det var jämnt skägg halvvägs in i matchen, men när Dignitas skulle spela ct, krakelerade deras spel. De kunde inte stoppa Cloud9:s, och i synnerhet Josh "oSee" Ohm:s, framfart. Cloud9 vann slutligen Veritgo med 16-10 och därmed matchen. Detta betyder att Dignitas kommer möta vinnaren av Orgless och FunPlus Phoenix i matchen om den sista slutspelsplatsen.


I den andra matchen under fredagen lyckades Made in Brazil hitta formen mot Envy, och det visade sig vara mer än Envy kunde hantera. Mibr vann matchen enkelt med 2-0; 16-6 och 16-3. Ikväll, lördag, fortsätter Flashpoint med grupp A och B. Först ut, kl. 18:00, möts MAD Lions och Copenhagen Flames i grupp A:s utslagsmatch. Efter det, kl. 21:00, drabbar Gen.G och Chaos Esports Club samman i grupp B:s upper bracket final. Matcherna kan följas på twitch.tv.

Grupp C
Grupp C


Bildkälla: twitter.com/Flashpoint

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..