×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Flashpoint presenterar nytt schema — Dignitas spelar på fredag

1
Flashpoint har varit tvungna att göra om sin liga så den spelas online. I samband med detta har de även varit tvungna att göra om schemat. Matcherna återupptas nu på fredag med svenska Dignitas först ut.
Under tisdagen offentliggjorde Flashpoint att det var tvungna att flytta ligan online. Detta på grund av Coronavirustet. I samband med detta flyttade de även fram schemat lite. Matcherna kommer att återupptas nu på fredag. Under den första veckan spelades en grupp om dagen. Detta har nu gjorts om så att det blir bäst för alla de deltagande lagen.

Först ut på servern blir Made in Brazil och Envy. Båda lagen förlorade sina inledande matcher i grupp B. Därefter följer matchen mellan svenska Dignitas och Cloud9. Det laget som vinner matchen går vidare till gruppfinal av första fasen. Matcherna fortsätter efter det fram till tisdag nästa vecka.

Fredag 20 mars


Lördag 21 mars


Söndag 22 mars

OrglessORG

FunPlus PhoenixFPP

22 Mar17:52
22 Mars 2020, 17:52
Orgless
FunPlus Phoenix


Måndag 23 mars
Grupp A Consolidation final
Grupp B Consolidation final
Grupp C Consolidation final

Tisdag 24 mars
Grupp A Final
Grupp B Final
Grupp C Final

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..