×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Gamerlegion släpper svenskarna — laget splittras

1
Efter misslyckanden i båda minorkval och MDL har Gamerlegion valt att släppa hela sitt CS:GO-lag. I samband med det har svenskarna också splittrats. Gamerlegion kommer istället att försöka bygga upp ett nytt lag med Rasmus "Gux" Ståhl som nyligen som nyligen kom in som coach.
För ungefär ett år sen plockade Gamerlegion upp det europeiska mixlaget som tidigare gick under namnet Uruguay. Efter ett flertal spelarbyten blev laget efter en stund helsvenskt. Nyligen plockade laget även upp en coach i form av 1.6-spelaren Rasmus "Gux" Ståhl. Men redan nu har Gamerlegion valt att släppa hela det svenska laget. Istället kommer de att försöka hitta en ny strategi tillsammans med Gux.

Dennis "dennis" Edman gick ut med en Twittlonger där han förklarar att laget inte kommer att fortsätta spela tillsammans. Den svenska före detta Fnatic- och Ninjas in Pyjamas-spelaren kommer istället söka efter ett nytt lag och är öppen för erbjudanden i båda Europa och Nordamerika. Även William "draken" Sundin gick ut på Twitter där han skriver att letar efter ett nytt projekt.

Intressant är också att Adil "ScreaM" Benrlitom fortfarande är kontrakterad till laget. Han var med i laget när de bildades. Han blev bänkad i september under förra året och har sedan dess suttit fast i organisationen. Även Hampus "hampus" Poser är fortfarande kontrakterad till organisationen. Följande spelare är nu free agent.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..