×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Brasiliansk CS-spelare döms till 116 år i fängelse

2
Den brasilianska före detta Counter-Strike-spelaren Shayene ‘shAy’ Victorio har blivit dömd till 116 år i fängelse. Det kvinnliga proffset ska enligt uppgifter till brasiliansk media varit delaktig av stöld och förskingring mellan åren 2013 och 2017.
En av Brasiliens mest framgångsrika damspelare i Counter-Strike, Shayene ‘shAy’ Victorio, har dömts till 116 år i fängelse. Detta meddelande brasilianska medier under natten. Enligt åklagarmyndigheten i São Paulo ska shAy och hennes ex-pojkvän hållit i en onlinebutik mellan 2013 och 2017. Denna onlinebutik ska ha inte ha levererat produkter enligt 118 stycken offer som istället ha blivit scammade. Det hon nu är dömd för är stöld och förskingring.

En person i Brasilien kan dock inte sitta fängslad längre än 30 år även om domstolen tycker att det borde vara längre. shAy ska ha överklagat beslutet och menar att hon är oskyldig. Hennes advokat säger i ett uttalande att straffet är inhumant. De säger också att hennes före detta partner ska ha tagit på sig allt ansvar.

Den brasilianska spelarens karriär startade redan under 2008 i 1.6. Där spelade hon för lag som Mibr girls och ProGaming.fe. Hon tog sig till slutspel i turneringar som ESWC 2010 och ESWC 2011. I CS:GO representerade hon lag som Pain och Keyd Stars fram till att hon avslutade karriären under 2019. Den största LAN-turneringen i CS:GO för shAy var Intel Challenge Katowice 2016 där hon åkte ut på sistaplats.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..