×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Nu kan du ställa in ditt sikte lättare — ny uppdatering till CS:GO

1
Under natten till idag släppte Valve en ny uppdatering till Counter-Strike: Global Offensive. De kommer nu vara betydligt lättare att ställa in ditt sikte, köpmenyn har fått en visuell uppgradering och du kan nu köpa märken till sina agenter i spelet.
Mitt under Intel Extreme Masters har Valve valt att köra ut en ny uppdatering till Counter-Strike: Global Offensive. Det är dock inte några stora förändringar till själva spelet utan mer till det visuella. Köpmenyn har nu fått en liten uppgradering. Det går nu att se vilka vapen du har råd med innan du ens går in på själva kategorin för vapnet. Det går nu även se sin spelarmodell hålla det vapen som du håller musen över.

Det har också nu kommit en uppdatering som många har längtat efter. Tidigare har det endast gått att ändra sitt sikte genom konsolen eller på specialgjorda kartor. Nu går dessa justeringar att göra direkt i spelets inställningar. Den sista stora förändringen är de märken som nu går att köpa i spelet. Detta är märken som du kan sätta på din spelarmodell, men endast om du har ett agent-skin.

Bildkälla: u/Shubbler
Bildkälla: u/Shubbler


Fulla patch-notes går att läsa här.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..