×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Gen.G vinner Dreamhack Open Anaheim — förlorade inte en karta

1
Efter en helg av intensivt CS:GO-spelande i Anaheim, USA, är det Gen.G som står som vinnare. Det amerikanska laget tog sig genom turneringen utan att tappa en enda karta. Förutom prissumman på 50 000 dollar så har de nu även säkrat en plats till Dreamhack Masters Jönköping.
Det blev succé för Gen.G under deras första LAN-turnering. De tog sig obesegrade genom gruppspelet samt slutspelet för att tillslut ställas mot Furia Esports i finalen av Dreamhack Open Anaheim. Matchen startade på brassarnas kartval, Nuke. Det var dock det nordamerikanska laget som kom in bäst i matchen genom att vinna pistolrundan samt de två rundorna som följde. De kunde efter detta fortsätta starkt på sin CT-sida och få med sig tio rundor till sidbytet. De vann även den andra pistolrundan och kunde efter det snabbt stänga den första kartan med 16-7.

Deras egna kartval, Inferno, visade sig dock bli en betydligt mer spännande karta. Denna gången kunde Furia vinna den inledande pistolrundan men tappade direkt rundan som följde. Efter detta kunde inte riktigt Furia få igång sitt CT-spel och fick även denna gången med sig endast fem rundor till sidbytet. På T-sidan var de dock betydligt starkare. De vann den andra pistolrundan och kunde denna gången säkra rundan som följde. De började nu kämpa sig tillbaka i matchen men fick aldrig någon ledning. Istället var det Gen.G som var först till 15 rundor. Furia lyckades få matchen till övertid men där tog det stopp, 19-15 och 50 000 dollar till Gen.G.


Artikelbild: Dreamhack/Stephanie ''Vexanie'' Lindgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..