×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Storbritannien

Anders och Semmler återförenas i tredje veckan av Blast

1
Den andra veckan av Blast Premier är färdigspelad och Complexity samt Natus Vincere har tagit sig direkt till Spring Finals. I den tredje veckan kommer sändningen att byta värd från Auguste "Semmler" Massonnat till Eefje "Sjokz" Depoortere. Amerikanen kommer istället återförenas med sin gamla radarpartner Anders Blume i kommentatorsstolen.
Den kanske mest populära kommentatorsduon i Counter-Strikes historia kommer på fredag, 14 februari, att återförenas. Det är Auguste "Semmler" Massonnat, som agerat värd under de två första veckorna, som nu under den tredje veckan kommer att agera kommentator. Detta gör han då såklart med sin gamla radarpartner Anders Blume. Istället kommer League of Legends-profilen Eefje "Sjokz" Depoortere att agera värd under sändningen.

Den väl omtyckta duon började kommentera tillsammans redan under 2013. De gjorde sig snabbt ett namn för sig själva som en av de bästa kommentatorsparen i spelet. Tillsammans har de kommenterat sex stycken majorfinaler. Duon höll ända fram till slutet av 2017. Semmler valde då att lämna Counter-Strike för att bli en del av Overwatch Leagues sändningsteam.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..