×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Storbritannien

Anders och Semmler återförenas i tredje veckan av Blast

1
Den andra veckan av Blast Premier är färdigspelad och Complexity samt Natus Vincere har tagit sig direkt till Spring Finals. I den tredje veckan kommer sändningen att byta värd från Auguste "Semmler" Massonnat till Eefje "Sjokz" Depoortere. Amerikanen kommer istället återförenas med sin gamla radarpartner Anders Blume i kommentatorsstolen.
Den kanske mest populära kommentatorsduon i Counter-Strikes historia kommer på fredag, 14 februari, att återförenas. Det är Auguste "Semmler" Massonnat, som agerat värd under de två första veckorna, som nu under den tredje veckan kommer att agera kommentator. Detta gör han då såklart med sin gamla radarpartner Anders Blume. Istället kommer League of Legends-profilen Eefje "Sjokz" Depoortere att agera värd under sändningen.

Den väl omtyckta duon började kommentera tillsammans redan under 2013. De gjorde sig snabbt ett namn för sig själva som en av de bästa kommentatorsparen i spelet. Tillsammans har de kommenterat sex stycken majorfinaler. Duon höll ända fram till slutet av 2017. Semmler valde då att lämna Counter-Strike för att bli en del av Overwatch Leagues sändningsteam.
2020-08-10 16:33
Faruk "pita" Pita är en av de mest framgångsrika coacherna i svensk Counter-Strike. Han ledde Ninjas in Pyjamas till deras första major och har ett stort antal titlar under sitt namn. Men han har även en lång historia som startade redan i 1.6. I denna intervju går vi igenom den första halvan av pitas karriär.
2020-07-13 17:45
Chips är ju något som är otroligt gott. Men det blir ofta problem när man ska käka dessa framför datorn. Det blir ofta kladdigt och smulor kan hamna överallt. Tillsammans med Estrella har vi valt att testa lite olika metoder för att se hur man käkar chips vid datorn på bästa sättet. Här är våra resultat!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..