×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Gamerlegion tog hem vinsten i CMD368 Championship

1
För en vecka sedan startade CMD368 Championship med Gamerlegion, Smash Esports, Tricked, HAVU, SKADE, AUGUST och Alternate Attax som deltog i onlineturneringen som hade totalt 20 000 dollar i prispotten. Turneringen annordnades av U Can Company (UCC) tillsammans med kinesiska företaget CMD368.
Totalt sju svenskar deltog i CMD368 Championship, Gamerlegion har en helsvensk femma, medan i Smash finns Denis "grux-" Gutaj och Joakim "disco doplan" Gidetun. Gamerlegion inledde med att ställas mot Alternate Attax och svenskarna började starkt med en 12-3 halvlek som T och kunde som CT stänga matchen, slutresultatet skrevs till 16-7. Tyskarna i Alternate hade även svårt att komma in i matchen på Train. Slutresultatet blev även där 16-7, fördel Gamerlegion.

I vinnarmatchen ställdes Gamerlegion mot Tricked som nyligen tagit in en ny lineup bestående av danska talanger. Svenskarna i Gamerlegion fick en tuff start på första kartan som utspelades sig på Mirage. Tricked gick upp i en 13-2 ledning som CT och Gamerlegion kom aldrig in i matchen. Tricked tog hem första kartan, vilket även var Gamerlegions val av karta. Nästa karta var Nuke, Trickeds val av karta, fic bara fyra rundor som. Gamerlegion stängde sedan matchen med att ta fem raka T-rundor och slutresultatet blev 16-4, där med var laget klara för semifinal.

Sverige Gamerlegion vs. Tyskland Alternate Attax
GAM: dennis, freddieb, hampus, draken, RuStY
ATTAX: stfN, mirbit, kressy, slaxz, DuDe

Sverige Gamerlegion vs. Danmark Tricked
GAM: dennis, freddieb, hampus, draken, RuStY
TRI: Toft, kwezz, kiR, Lucky, torben

Smash Esports är tillbaka med en ny internationell satsning, i laget finns grux och disco doplan, laget ställdes mot HAVU i öppningsmatchen. Smash fick en bra start som T, det tog sju rundor innan HAVU tog sin första runda. Smash sprang i väg till en 11-4 ledning och kunde i andra halvlek ta 5 raka CT rundor, där med tog laget hem första kartan. Det blev tuffare på Nuke som var HAVU`s val av karta. Trots att Smash vann båda pistolrundor hade man svårt att komma in i matchen. HAVU vann till slut med 16-9 och allt skulle avgöras på Dust2. Det blev tufft för grux och disco doplan`s Smash som tog endast tre rundor som CT, även här blev HAVU för svåra för Smash. Slutresultatet skrevs 16-6.

I elimineringsmatchen ställdes Smash mot Natus Vincere Juniorlag, Smash började återigen starkt genom att ta första kartan, 16-8 på nuke. Andra kvartan var Dust2 och Smash hade tufft på CT sidan igen, Na`Vi JR tog hem första halvleken med 12-3 och tog fyra raka rundor i andra halvleken, 16-3 slutade matchen, fördel Na`vi JR. Allt avgjordes på Overpass och det blev en jämn historia ända fram till slutet. Tyvärr räckte det inte ända vägen för svenskarna i Smash, Na`Vi vann den jämna matchen med 16-14 och är där med ute ur turneringen.

Europa SMASH vs. Finland HAVU
SME: grux, disco doplan, fejtZ, bubble, NEEX
HAV: hoody, ZOREE, doto, sAw, sLowi

Europa SMASH vs. Ukraina Na`Vi Junior
SME: grux, disco doplan, fejtZ, bubble, NEEX
NAJ: B1T, KAPACHO, Aunkeke, Gospadarov, Topa

Gamerlegion ställdes mot Natus Vincere Juniorer i semifinalen, dennis kom ej till spel och ersatte gjorde Adam "dezon" Wahlqvist, spelaren som nyligen tog hem Yalla! Cup 2019 tillsammans med bland annatHampus "hampus" Poser. Semifinalen inledes på svenskarnas pick, Overpass. Det blev en jämn första halvlek med en 9-6 fördel Gamerlegion. Man var sedan det starkare laget och tog hem första kartan med 16-10. På Na`Vi:s juniorers val av karta blev det otroligt jämnt, efter två stycken 10-5 halvlekar så fick matchen avslutas på övertid. Där visade Gamerlegion återigen att dom var det starkare laget och tog fyra raka och gick därmed vinnande ur semifinalen.

Sverige Gamerlegion vs. Ukraina Na`Vi Junior
GAM: freddieb, hampus, draken, RuStY, dezon
NAJ: B1T, KAPACHO, Aunkeke, Gospadarov, Topa

I upper-bracket finalen väntade HAVU för svenskarna, även den här matchen med dezon på servern. Gamerlegion inledde som CT på Nuke och gick upp till en 10-5 ledning och kunde sedan trots förlorad pistolrunda inom dom nio första rundorna ta dom sex rundor som behövdes för att säkra vinsten på första kartan. På andra kartan, HAVU`s val av karta, gick matchen till samtliga trettio rundor, efter en 8-7 halvlek, fördel till finnarna så kom svenskarna tillbaka och kunde vinna med 16-14.

hampus passade på att hylla dezon efter semifinalvinsten på twitter:
"Won against @HAVUgaming 2-0 in the CMD368 in the upper bracket final ggwp to them was a pretty good game from us especially on nuke. Very thanks to @dezoncsgo for standing in again very big player deserves good team. GGWP @ZOREECSGO G0D"

Sverige Gamerlegion vs. Finland HAVU
GAM: freddieb, hampus, draken, RuStY, dezon
HAV: hoody, ZOREE, doto, sAw, sLowi

Finalen som blev en repris på upper-bracket finalen, började på havus val av karta train. Havu öppnade som terrorister och tog initiativet direkt, gamerlegion kom igång och lyckades plocka några rundor i rad som ct, och vid halvtid stod det 8-7 åt Gamerlegion. Som Ct öppnade Havu också starkt, och trots fantastiskt spel från freddieb, var Havu det bättre laget på train och vann den första kartan 16-13.

På Gamerlegions val av karta, Overpass, var det också svenskarna som öppnade bäst. De gick upp i en 9-3 ledning, men Havu återhämtade sig lite och vid halvtid stod det 9-6 i svenskarnas favör. Som terrorister fortsatte svenskarna starkt, och vann till slut sin karta med 16-12.

På den avgörande kartan Nuke, började Gamerlegion som CT och de låste igen direkt. Efter elva rundor var ställningen 9-2 åt svenskarna, mycket tack vare draken. Vid halvtid var ställningen 10-5 åt Gamerlegion. Som t vann Gamerlegion pistolen, och kom snabbt upp i en 14-9 ledning. Havu kämpade för att komma tillbaka i matchen, men finnarna räckte inte till. Gamerlegion plockade till slut de nödvändiga rundorna, och vann Nuke med 16-11. Svenskarna i Gamerlegion tog därmed vinsten i CMD368 Championship och tog hem 12 000 dollar.

Sverige Gamerlegion vs. Finland HAVU
GAM: freddieb, hampus, draken, RuStY, draken
HAV: hoody, ZOREE, doto, sAw, sLowi

1. Gamerlegion — 12 000 dollar
2. HAVU Gaming — 5 000 dollar
3-4. Na`Vi Junior — 3 000 dollar
3-4. Tricked Esport — 1000 dollar
5-6. August
5-6. SKADE
7-8.
7-8. Alternate Attax

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..