×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Smash Esports gör turneringsdebut i CMD368 Championship — även GamerLegion inbjudna

2
Det kinesiska bettingföretaget CMD368 håller tillsammans med UCC en onlineturnering som har 20 000 dollar i prispotten. Deltar gör svenska GamerLegion och Smash Esports, Denis "grux" Gutaj och Joakim "disco doplan" Gidetun finns med i Smash Esports nya internationella satsning.
Den ryska turneringsarrangören U Can Company (UCC) som har arrangerat turneringar sedan 2015, har nu tillsammans med det kinesiska företaget CMD368, kommit med sin första turnering för 2020. Turneringen som spelas helt online, har en prispool på 20 000 dollar och alla matcher kommer att spelas bäst av tre. Det hela inleds med ett GSL gruppspel, topp två lagen avancerar till ett dubbel eliminerings-bracket, bäst av tre spelas även där.

Spelarna i gör tävlingsdebut, en månad efter att Denis "grux-" Gutaj, Joakim "disco doplan" Gidetun, Kristjan "FejtZ" Allsaar, Kamen "bubble" Kostadinov och Sebastian "NEEX" Trela presenterats av den belgiska organisationen. De deltog i Dreamhack Open Anaheim kvalet, där Smash Esports fick se sig besegrade av en annan svensk i kvalet, Simon "tabz" Feldt nya lag var för starka i en jämn match som fick avslutas på övertid. Turneringen startar imorgon, Gamerlegion inleder mot Tricked Esport, möter HAVU Gaming.

grux sa följande om att få vara tillbaka i ett lag och lagets chanser i CMD368 som startar imorgon:

"Det känns skönt och vara tillbaka i ett nytt lag. Redan dag ett kände man hypen och hur taggade alla var på detta projekt och börja om från scratch. Att representera Smash och att ha MSI, Dimitri Vegas och Like Mike bakom oss som tror på projektet känns oerhört bra. Vi har nu praccat hårt dessa få dagar inför CMD ligan och vi hoppas på att göra en del uppsets."




CMD368 Championship
Gamerlegion
Alternate AttaxAugust
Tricked EsportHAVU Gaming
SKADENa`Vi Junior

Gamerlegion vs. HAVU Gaming

vs. Alternate Attax

Prisfördelning
1. — 12 000 dollar
2. — 5 000 dollar
3. — 2 500 dollar
4. — 1 000 dollar

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..