×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

MSL återvänder till North — JUGi bänkad *

1
Den danska ledaren Mathias "MSL" Lauridsen är tillbaka i North. Detta efter att han ha varit ute ur laget i cirka ett år och tre månader. Under denna tiden representerade han Rogue och Optic Gaming. I samband med detta har Jakob "JUGi" Hansen blivit bänkad.
I en video som North publicerade på Twitter visade de upp sina nya tröjor. Det var dock en överraskning med i slutet av videon. Iklädd en av Norths nya spelartröjor får vi se den danska ledaren Mathias "MSL" Lauridsen. I och med detta är MSL tillbaka i North, ett lag han inte varit del av sedan september 2018.

MSL var en av ursprungsmedlemmarna av North när organisationen grundades under 2017. Han var med laget när de lyckades överraska alla och vinna Dreamhack Masters Stockholm 2018, där han till och med blev utsedd till MVP. Men efter en dålig prestation under Faceit London Major fick han lämna laget. Efter det representerade han Rogue och Optic Gaming men har varit utan lag sedan det danska Optic splittrades.

*Uppdatering Den som nu har fått göra plats för ledaren är Jakob "JUGI" Hansen. Han anslöt sig till laget i maj 2019 för att ersätta Casper "cadiaN" Møller, spelaren som North tog in när de släppte MSL.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..