×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

High Coast Esports plockar upp svenskt CS:GO-lag

2
Den nystartade svenska esportsorganisationen High Coast Esports meddelar att de satsar på CS:GO och presenterar sitt nya lag. Fyra av de fem svenska spelarna som signerats spelade nyligen för Crowns Esports Club.
Den nya organisationen High Coast Esports har redan börjat bygga lag inom flera sporter och plockat upp streamers att skapa underhållning under deras namn. Den 8:e januari meddelade den svenska organisationen via Twitter att de satsar på CS:GO.

Spelaruppsättningen består för tillfället uteslutande av svenska spelare, majoriteten tidigare spelare för Crowns Esports Club. Ingen coach har listats under någon av lagen.
Nästan precis ett dygn efter nyheten släpptes så meddelade de dessutom att de satt samman ett akademi-lag för att fostra yngre spelare med potential.


Artikelbild: High Coast Esports

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..