×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Forze vinner Dreamhack Open Winter 2019

1
Det ryska laget Forze har lyckats vinna Dreamhack Open Winter 2019. Detta efter en superfinal mot Tricked. Det ryska laget går nu hem med 50 000 dollar.
Finalen av Dreamhack Open Winter 2019 spelades mellan Tricked Esport och Forze och matchen startade på det ryska lagets kartval, Inferno. Det var dock Tricked som startade starkast genom att vinna de första fem rundorna. Forze kämpade dock tillbaka och gick vinnande ur halvan med 8-7. De kunde nu vinna den andra pistolrundan och efter att Tricked vunnit fyra raka rundor kunde Forze sex raka för sig själva, 16-11 på Inferno.

Näst på tur var danskarnas kartval, Vertigo. Trots en förlorad pistolrunda så kunde Tricked få en bra T-sida med tio vunna rundor. De vann nu den andra pistolrundan men tappade rundan som följde. Nu började Forze komma tillbaka i matchen. De kunde tillslut utjämna matchen vid 12-12. Nu lyckades Tricked äntligen vinna två rundor på raken. De lyckades tillslut vinna kartan med 16-14 för att skicka matchen till Train.

På den sista kartan startade Tricked på CT-sidan och de lyckades vinna den inledande pistolrundan samt rundan därefter. Men Forze visade återigen på starkt T-spel och fick med sig sju rundor till sidbytet. Väl där så tog det över matchen helt och hållet. Tricked lyckades endast vinna en runda på sin T-sida och Forze vann matchen, och därmed hela turneringen med 16-9.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..