×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

DreamHack

Lilmix vinner BYOC-turneringen av Dreamhack Winter 2019

2
Det svenska laget Lilmix har för fjärde gången i rad vunnit BYOC-turneringen av Dreamhack. De ställdes i finalen mot Nathan "NBK" Schmitt och Alexandre "bodyy" Pianaro från laget IndySpensable och vann med 2-0.
Det är inte bara Dreamhack Open som spelas under Dreamhack Winter 2019. Som vanligt har det även spelats en BYOC-turnering i CS:GO. Laget som lyckades vinna gjorde detta för fjärde gången i rad. Det var svenska Lilmix som tog sig genom turneringen helt obesegrade.

Det svenska laget ställdes i finalen mot Nathan "NBK" Schmitt och Alexandre "bodyy" Pianaro från det franska laget IndySpensable. De lyckades vinna matchen med 2-0 efter att den andra kartan, Train, avgjorts på tre stycken övertidsomgångar. I och med detta har Lilmix vunnit hela 25 000 kronor.


Artikelbild: Jesper Kvist
2020-04-30 16:13
Vad är egentligen det bästa CS-klippet någonsin? Vilken highlight är den krispigaste egentligen? Tillsammans med Estrella har vi tagit fram en expertjury som nominerat de bästa klippen någonsin. Nu är det din tur att rösta fram vilket klipp som är det bästa någonsin.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..