×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

zonic följer HeatoNs fotspår — släpper bok

0
Den danska CS-legendaren och numera CS:GO-coachen Danny "zonic" Sørensen har nu valt att släppa bok. Boken går under namnet Hjernen bag Astralis, vilket översätts till Hjärnan bakom, och handlar om Astralis-coachens esportresa och Astralis.
Danny "zonic" Sørensen har varit en del av Counter-Strike-scenen sedan åtminstone 2003 och fortsatte spela CS 1.6 fram till att spelet dog ut när CS:GO släpptes under 2012. Han var ofta sedd som en av de bästa danska spelarna, speciellt under tiden i mTw när de under tre år var ett av världens bästa lag. Han återvände till CS-scenen under 2015 och då som coach, först för Dignitas och senare Astralis där han är kvar än idag.

Den danska legendaren är nu en av de mest framgångsrika coacherna någonsin i CS:GO, han har tillsammans med Astralis vunnit fyra stycken majors samt Intel Grand Slam. Han har nu valt att vidga sina vyer lite genom att släppa en bok som går under namnet "Herjnen bag Astralis", vilket översätts till Hjärnan bakom Astralis. Den har även underrubriken Den otroliga historien om esportens resa från sunkiga källare till utsålda arenor.

Han skriver själv på Twitter att bakom handlar om hans resa genom esport och såklart Astralis. Hur laget arbetar, spelarförändringar och förräderi. Boken finns ju endast på danska men han skriver i samma inlägg på Twitter att han arbetar med att översätta boken till engelska. Detta är inte den första esportprofilen att släppa en bok. Redan under 2017 fick vi se Emil "HeatoN" Christensen släppa sin självabiografi, "HeatoN - Livet på spel".

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..