×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Astralis krossar 100 Thieves — vinner Intel Extreme Masters Beijing

1
Det danska laget Astralis har vunnit Intel Extreme Masters Beijing. Detta efter de lätt vunnit mot det australiska laget 100 Thieves med 3-0 i kartor. Endast en av kartorna, Vertigo, blev en jämn affär medan de andra två, Train och Nuke, gick lätt till Astralis.
BO5-finalen mellan Astralis och 100 Thieves startade på det australiska lagets första kartval, Vertigo. Trots en förlorad pistolrunda kom de dock upp i en ledning på 5-2 snabbt i matchen. Dansarna kämpade dock tillbaka och gick vinnande ur halvan med 8-7. Den andra halvan blev lika jämn som den första men det var tillslut Astralis som plockade hem den första kartan med 16-14.

Näst på tur var danskarnas egna kartval, Nuke. Även denna gången vann de den inledande pistolrundan och kunde denna gången säkra de två rundorna som följde. 100 Thives vann efter det tre rundor för sig själva men mycket mer än så fick de inte under sin CT-sida av kartan, 11-4 i halvtid till Astralis. På T-sidan fick det australiska laget det ännu tuffare och lyckades endast vinna en runda till på kartan, 16-5 till Astralis.

Astralis hade nu chansen att avsluta matchen redan i den tredje kartan, Train. 100 Thieves vann nu för första gången i matchen den inledande pistolrundan men tappade direkt efter det åtta raka rundor till det danska laget. De fortsatte starkt och fick med sig tolv rundor till sidbytet. Väl där visade Astralis att det var ett betydligt starkare laget om vann fyra raka rundor, 16-3 till Astralis. I och med detta har Astralis vunnit Intel Extreme Masters Beijing samt 125 000 dollar.


Artikelbild: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..