×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Förlusten av cajunb tog hårt på Optic — laget splittras

1
Efter att det danska laget Optic Gaming tappat en av sina spelare, René "cajunb" Borg, till North har de nu valt att gå separata vägar. De fyra spelarna är dock fortfarande kontrakterade till organisationen men är nu villiga att bli uppköpta separat.
Tidigare under dagen offentliggjorde North att de plockat upp René "cajunb" Borg från Optic Gaming. Detta då en av lagets spelare, Valdemar "valde" Vangså ryktas gå till ett nytt CS-lag under organisationen OG. Detta tog hårt på laget som valt att inte fortsätta spela med varandra. De fyra spelarna, Mathias "MSL" Lauridsen, Kristian "k0nfig" Wienecke, Nikolaj "niko" Kristensen och Rene "TeSeS" Madsen är dock fortfarande kontrakterade till organisationen.

Det var MSL som var först med att gå med att han valt att lämna laget via Twitter. Han skriver att han nu är öppen på erbjudande både i Europa och Nordamerika. Kort efter detta la k0nfig ut ett eget inlägg på Twitter där han skrev att laget valt att splittras. Han menar att han älskar att spela med både MSL och niko men att det skulle bli svårt att fortsätta att spela med dem då deras kontrakt är betydligt längre än hans egna.

Laget har varit lite i kris enda sedan Immortals Gaming köpt organisationens ägare Infinite Esports. I och med att Immortals också äger Made in Brazil har det uppstått problem med vissa turneringsarrangörer. En organisation kan till exempel inte äga två olika lag i en major. I och med detta har Optic inte velat köpa nya spelare till laget, något som MSL, enligt sitt inlägg på Twitter, ville göra. Följande spelare står nu utan lag.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..