×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Kan 1.6-kniven komma till CS:GO? — Valve hintar om uppdatering

1
I år, 2019, firar Counter-Strike 20 år. Valve har i och med detta lovat att släppa en vapenlåda med temat Counter-Strike. Evenemanget går under namnet CS20 och nu har spelutvecklarna hintat om en ny kniv till spelet som absolut passar temat.
I juni år 1999 kom den första versionen av Counter-Strike ut. Detta innebär att det i år är hela 20 år sen spelet släpptes. Valve har i och med detta offentliggjort en vapenlåda som ska komma till spelet som går under namnet CS20. Temat för denna låda ska vara just Counter-Strike. I ett inlägg på Twitter hintar nu utvecklarna om vilken kniv vi kan komma att få se i lådan. I deras video på Twitter kan man se den klassiska kniven som användens i Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: Condition Zero och Counter-Strike: Source.

Denna kniven fick vi för första gången se den 10 september år 2003 när Valve släppte uppdateringen som gick under namnet 1.6 och det var även då de släppte Steam. Kniven är modulerad efter en riktig kniv som gick under namnet Bad Land Bowie som skapades av knivskaparen Mick Strider. Om Valve kommer att släppa denna kniven, och i så fall när, är just nu oklart men det är någon som communityn velat se länge.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..